PDF
Εκτύπωση
Email
ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΙΤΚΩΝ

ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Product Code:317000
Τιμή πώλησης: 99,20 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 80,00 €

Σύστημα συλλογής και απορροής των υγρών κατά τον καθαρισμό του κλιματιστικού. Περιλαμβάνει ταχυσύνδεσμο για τη σύνδεση με δικό σας λάστιχο ή συνδέεται εναλλακτικά με την προβοσκίδα που περιλαμβάνεται στο σετ.

Κατάλληλο για κλιματιστικά τοίχου, με μήκος 70cm μέχρι 120cm.

Αποτελεσματική καθαριότητα

Οι περισσότεροι τεχνικοί μέχρι τώρα περιορίζονταν στον καθαρισμό του στοιχείου του εσωτερικού μηχανήματος για την υγιεινή του αέρα που διαχειρίζεται το κλιματιστικό. Ο ίδιος όμως αέρας διέρχεται και από τη φτερωτή. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα αν το στοιχείο είναι καθαρό, αλλά η φτερωτή βρώμικη.

Καινοτομία & Αποτελεισματικότητα

Πρωτοποριακή μέθοδος καθαρισμού με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Απλά & Εύκολα

Το «ελεφαντάκι» τοποθετείται εύκολα και γρήγορα. Προσαρμόζεται πολύ απλά κάτω από το κλιματιστικό, σε ελάχιστο χρόνο και ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό μηχάνημα μήκους από 80-120 εκ.

 Ταχύτητα & Παραγωγικότητα

Όταν στηθεί το «ελεφαντάκι» στο κλιματιστικό ο χρόνος τρέχει για το κέρδος σας. Εργάζεστε με ασφάλεια και επικεντρώνεστε στον καθαρισμό του κλιματιστικού. Σε ελάχιστο χρόνο έχετε ολοκληρώσει χωρίς να έχετε λερώσει ή ρίξει νερά στο χώρο.

Αποτελεσματικότητα

Με το «ελεφαντάκι» μπορείτε να διοχετεύσετε και να διαχειριστείτε μεγάλη ποσότητα νερού. Με το υγρό καθάρισμα μπορείτε να καθαρίσετε ακόμη και τα δύσκολα σημεία (όπως η φτερωτή του ανεμιστήρα ή δυσπρόσιτα σημεία στον εναλλάκτη) και να τα καθαρίσετε 100%.

Επαγγελματισμός

Με τον τρόπο καθαρισμού του κλιματιστικού που προτείνουμε με το προϊόν μας, μειώνεται σημαντικά ο χρόνος εργασίας. Έτσι για την ίδια δουλειά, έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε μικρότερο χρόνο. Για τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς είναι κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό, είναι ένα βήμα μπροστά.

Γενικές οδηγίες για ασφαλή εφαρμογή και χρήση του εργαλείου

 
  • Το «ελεφαντάκι» απευθύνεται σε ειδικευμένους τεχνικούς του κλιματισμού και η σωστή και ασφαλής χρήση του προϋποθέτει γνώση και εξοικείωση με το χειρισμό και την επισκευή των κλιματιστικών μηχανημάτων.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ. Καλύψτε επιμελώς τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη του μηχανήματος. Απομονώστε την παροχή ρεύματος.
  • Ενημερωθείτε από τον ιδιοκτήτη για τη θέση του κεντρικού πίνακα και της ασφάλειας του κλιματιστικού.
  • Χρησιμοποιείτε σωστά τα Μ.Α.Π. (Μέσα Ατομικής Προστασίας – μάσκες, γάντια, γυαλιά προστασίας) για την ασφάλειά σας από τα χημικά καθαριστικά, αλλά και τις μολυσματικές αιτίες που θα συναντήσετε.
  • Μετά το τέλος των εργασιών (ενώ το έχετε τοποθετημένο στο μηχάνημα) ξεπλύνετε και καθαρίστε με νερό τον υποδοχέα και μετά στεγνώστε βάζοντας σε λειτουργία το κλιματιστικό. Αφού στεγνώσει διπλώστε σε ρολό και είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.
  • Η αντοχή του υλικού είναι εξαιρετικά μεγάλη. Χρησιμοποιήστε το άφοβα και θα γίνει το πιστό σας εργαλείο. Για να κρατήσετε το «ελεφαντάκι» σας σε τέλεια φόρμα και για πολλά χρόνια, συνιστούμε να το διπλώνετε σε ρολό για την αποθήκευση και τη μεταφορά του.
 

Last Reviews

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.
τώρα γράψτε ένα μικρό σχόλιο....(ελάχ. 100, μέγ.. 2000 χαρακτήρες)
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (φτωχότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Rating:
Γράφηκαν χαρακτήρες:

Προσφορές

Σύγκριση Προϊόντων


You have no product to compare.
antallaktika partshop