Εταιρικά Νέα

ΝΕΟ κατάστημα DAIKIN BLUE DEALERS PLUS όλης της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

katastima neo daikin 2023

ΕΝΑΡΞΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2023 

Η Daikin Hellas επεκτείνει το δίκτυο της ενισχύεται με ένα νέο κατάστημα Blue Dealer Plus στην ΛΑΡΙΣΑ. Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα που εγκαινιάζει η Daikin Hellas, ενώ με την κίνηση αυτή η εταιρεία δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην δυναμική της αγοράς κλιματισμού και θέρμανσης στην Περιφέρεια.

Το concept Blue Dealer Plus, που έχει υλοποιηθεί με την υποστήριξη της διεθνώς βραβευμένης συμβουλευτικής εταιρείας, Stirixis Group, αντανακλά τη νέα προσέγγιση της εταιρίας στην ενίσχυση της εμπειρίας αγοράς.

Κάθε κατάστημα χωρίζεται σε δύο τμήματα: ένα αφιερωμένο στις λύσεις κλιματισμού και το άλλο στις λύσεις θέρμανσης. Η αντίθεση αυτή ενισχύει την τεχνογνωσία της Daikin και την προϊοντική της γκάμα, που διασφαλίζει συνθήκες άνεσης παντός καιρού. Πέρα από την εντυπωσιακή του διακόσμηση και τις μοναδικές συνθήκες άνεσης που προσφέρει, το concept καταστημάτων Blue Dealer Plus έχει εμπλουτιστεί με state of the art τεχνολογίες όπως ψηφιακές οθόνες με στόχο να ενισχύσει τη βιωματική εμπειρία των επισκεπτών